Teringin nak mula bisnes? tapi masih tercari-cari produk yang sesuai dan ada demand? Nak berniaga ni bukan perkara yang mudah.. kita kena kaji dan ada ilmu. Tak boleh pakai redah je kan..

Jangan risau sekarang admin akan share info produk viral yang mungkin anda boleh cuba jual tahun ini!.

Dari pelabgai jenis produk viral, kami telah kumpulkan 10 yang paling banyak dicari dan laris di pasaran online. Video berikut adalah senarai 10 barang viral 2021 yang anda boleh cuba jual secara online:

1. MIXING BOWL

19 Yuan = RM12.00

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

2. SENDUK PENAPIS MINYAK

16.90 Yuan = RM4.37

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

3. POCKET PRINTER

59 Yuan = RM37.39

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

4. MINI AIR HUMIDIFIER

16 Yuan = RM10.40

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

5.CREPE MAKER

28 Yuan = RM17.74

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

6. LAZY MOP

20 Yuan = RM12.67

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

7. PROJECTION KEYBOARD

140 Yuan = RM88.71

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

8.WALL DRY FOOD DISPENSER

13.80 Yuan = RM8.74

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

9. SMALL PORTABLE IRONING MACHINE

29.90 Yuan = RM18.95

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

10. SMART AUTOMATIC HANDSOAP DISPENSER

52 Yuan = RM32.95

Beli Sekarang!

Panduan Pembelian

KENAPA BELI DARI WEBSITE CHINA?

Kami amat menggalakkan anda untuk mengambil stok barangan dari China, ini kerana harga di sana 4x lebih murah dari harga di pasaran Malaysia tau!. Anda hanya perlu ‘deal’ secara online sahaja. Selain itu, pelbagai jenis barangan rare yang hanya boleh didapati di China sahaja tentunya akan mendapat permintaan tinggi di negara-negara luar seperti di Malaysia.

MACAM MANA CARANYA?

Pemborongan luar negara seperti di China memerlukan ilmu dan pengalaman supaya kita tidak ditimpa masalah dan kemudian jatuh rugi akibat salah percaturan dan kiraan.

Kami di BGST Resources Sdn Bhd menawarkan kelas secara personal 1-1 bersama coach yang berpengalaman dalam pemborongan China selama 10 tahun.

Coach Pn Zuria & En Izat akan membimbing anda dalam program PERSONAL COACHING – IMPORT BARANG DARI CHINA ini. Inilah peluang anda sebagai peniaga online atau baru berjinak untuk memulakan bisnes online menjual barangan viral!

Sekiranya berminat, pendaftaran boleh dilakukan di 👇🏻http://www.wasap.my/+601136972173/PC_KBCO

==========================================

BGST Resources Sdn Bhd

Website: https://www.bgst.com.my/

No Tel : +603 33939072

5 thoughts on “10 BARANG VIRAL YANG BOLEH DIJUAL 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *