KENAPA BELI DARI WEBSITE CHINA?

Kami amat menggalakkan anda untuk mengambil stok barangan dari China, ini kerana harga di sana 4x lebih murah dari harga di pasaran Malaysia tau!. Anda hanya perlu ‘deal’ secara online sahaja. Selain itu, pelbagai jenis barangan rare yang hanya boleh didapati di China sahaja tentunya akan mendapat permintaan tinggi di negara-negara luar seperti di Malaysia.

MACAM MANA CARANYA?

Pemborongan luar negara seperti di China memerlukan ilmu dan pengalaman supaya kita tidak ditimpa masalah dan kemudian jatuh rugi akibat salah percaturan dan kiraan.

Kami di BGST Resources Sdn Bhd menawarkan kelas secara personal 1-1 bersama coach yang berpengalaman dalam pemborongan China selama 10 tahun.

Coach Pn Zuria & En Izat akan membimbing anda dalam program PERSONAL COACHING – IMPORT BARANG DARI CHINA ini. Inilah peluang anda sebagai peniaga online atau baru berjinak untuk memulakan bisnes online menjual barangan viral!

𝐂𝐎𝐀𝐂𝐇𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐄𝐂𝐀𝐑𝐀 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐎𝐍𝐀𝐋

Daftar : http://www.wasap.my/+601136972173/PC_KBCO

Program ini mempunyai beberapa peringkat modul supaya pelajar dapat mendalami ilmu dan mempraktiskan pembelajaran secara keseluruhan. Jadi tak perlu risau sekiranya anda di paras “zero”. Sama ada anda baru nak bermula atau sedang menjalankan bisnes, anda boleh memilih modul yang bersesuaian.

Semua peringkat layak menyertai program coaching BGST asalkan anda mempunyai keazaman bagi meluaskan segment bisnes dengan bermain di pasaran yang lebih luas.

Our founder Pn Zuria dan En Izat sendiri akan memberikan coaching melalui program yang personal dan terperinci dengan konsep pembelajaran yang mudah faham. Dengan pengalaman mereka selama 10 tahun dalam bidang import & eksport berserta kelayakan formal dari pelbagai agensi pastinya perkongsian mereka sangat mahal.Ilmu-ilmu yang akan anda pelajari bukan semata-mata ilmu dalam buku malah ilmu dari ‘hard earned experiences’ yang tak akan dijumpai bila anda search di ‘google’.

Jadi jangan lepaskan peluang berharga ini untuk menjadi salah seorang usahawan yang berjaya mengimport produk dari luar negara!

Sekiranya berminat, pendaftaran boleh dilakukan di : http://www.wasap.my/+601136972173/PC_KBCO

==========================================

BGST Resources Sdn Bhd

Website: https://www.bgst.com.my/

No Tel : +603 33939072

TESTIMONI PERSERTA

Berikut merupakan testimoni dari peserta kami yang telah menyertai kelas ini.

One thought on “PANDUAN MUDAH MEMBORONG DARI CHINA SECARA ONLINE 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *