Pemborong Barangan Dapur Dari China

Pemborong Barangan Dapur Dari China

Adakah anda cuba mencari pembekal peralatan dapur yang berkualiti & mampu milik di China? Bagaimana untuk mengimport peralatan dapur dari China? Berikut adalah panduan lengkap:

Pasaran perkakas dapur China dibahagikan kepada peralatan utama yang merangkumi periuk masak, ketuhar, peti sejuk, peti sejuk beku, mesin basuh dan mesin basuh pinggan mangkuk; dan peralatan kecil yang termasuk peralatan dapur kecil, pembersih vakum, seterika, gril dan pemanggang, pembakar roti, gunting rambut dan pengering rambut.

China ialah pasaran perkakas dapur yang paling pesat berkembang di dunia. Pasaran & kegiatan pemborong barangan dapur dari China telah mengalami pertumbuhan yang lumayan kerana pendapatan yang bertambah baik, pengimbangan semula campuran produk, urbanisasi dan aktiviti berkaitan eksport. Industri perkakas dapur China telah menikmati kelebihan yang besar kerana potensi permintaan pasaran yang besar dalam pasaran domestik dan global.

Pemborong Barangan Dapur Dari China

Industri perkakas dapur China, selama lebih 20 tahun, telah menjadi salah satu pangkalan pengeluaran perkakas dapur utama dunia. Keluaran peralatan dapur di China hari ini menduduki tempat pertama di dunia menjadikannya salah satu industri China yang paling berfaedah dan berdaya saing di dunia.

Mengapa Membeli Peralatan Dapur dari China?

China mengeluarkan kira-kira 49% daripada peralatan dapur dan rumah yang diimport ke Amerika Syarikat. Penutupan dan kerja dari rumah baru-baru ini telah meningkatkan permintaan untuk peralatan dapur dan rumah buatan China khususnya bagi pemborong barangan dapur dari China dan sebagainya.

Kos Lebih Murah

Perkakas dapur dari China sangat murah. Peralatan dapur yang dikeluarkan di China adalah murah kerana kos buruh adalah murah. Selain itu, kebanyakan pengeluar perkakas dapur di China telah menggunakan teknologi terkini untuk menyelaraskan proses pengeluaran yang mengurangkan kos pengeluaran.

Kualiti tinggi

Perkakas dapur buatan China adalah berkualiti. Pengeluar perkakas dapur menggunakan peralatan terkini dan sistem kawalan kualiti untuk memastikan kualiti terbaik. Pengeluar perkakas dapur di China mematuhi piawaian antarabangsa yang berkaitan seperti arahan CE, UL, EMC, IEC dan CCC.

Perkakas dapur, seperti kebanyakan produk yang diimport dari China menjalani pemeriksaan kualiti yang ketat sebelum dihantar untuk penghantaran.

Mudah Dipasang

Semua produk yang dikeluarkan di China mempunyai pasaran antarabangsa dalam fikiran. Perkakas dapur yang dikeluarkan di China tidak berbeza akan tetapi menjadi pilihan para pemborong barangan dapur dari China di sebabkan ianya mudah pasang dan bersaiz kecil – sederhana.

Pelaburan yang Baik

Perkakas dapur buatan China boleh dianggap sebagai pelaburan yang baik seperti hartanah. Mereka mempunyai kualiti dan fungsi yang baik. Dengan penggunaan yang betul, peralatan dapur ini boleh digunakan untuk tempoh yang lama.

Syarikat yang boleh membantu anda membeli barangan dapur di China

1. BGST Resources Sdn Bhd

BGST Resources Sdn Bhd ialah syarikat penghantaran barang di Malaysia yang telah ditubuhkan sejak 2011. 80% daripada dagangan import mereka adalah dengan China. Bagi eksport, BGST Resources telah menguasai Pasaran Asia, Timur Tengah dan Amerika Selatan.

Syarikat ini menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan yang berkaitan dengan import dan eksport seperti Penghantaran Pintu ke Pintu dari China ke Malaysia, pemeriksaan pra-penghantaran untuk barangan dari China, custom clearance dan banyak lagi. Mereka juga telah memperoleh perakuan sebagai ejen kastam oleh Kastam Diraja Malaysia, berdaftar dengan Kementerian Kewangan dan juga MATRADE sebagai syarikat pengeksport.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat kami, layari laman web kami di sini: https://bgst.com.my/

2. ALFRO Freight Forwarders (M) Sdn Bhd

ALFRO Freight Forwarders telah diperbadankan pada tahun 1985 dan selama bertahun-tahun sebagai organisasi berorientasikan perkhidmatan, mereka komited untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan cemerlang kepada pelanggan mereka. Mereka mempunyai pasukan pakar yang berkelayakan yang mementingkan perancangan yang kos efektif dan cekap sambil mengekalkan kepentingan dan kebajikan pelanggan mereka.

Perkhidmatan mereka termasuk penghantaran kargo antarabangsa, kargo projek, pembrokeran kastam, penyatuan, Operasi NVOCC, jualan penerima, insurans kargo, FCZ terikat dan tidak terikat, pergudangan, pembungkusan, trak, pemindahan penghantaran dan penggunaan pelbagai import /permit dan lesen perdagangan eksport.

3. ECX Global Forwarding (M) Sdn Bhd

ECX Global ialah syarikat milik Malaysia yang menyediakan rangkaian lengkap perkhidmatan dalam penghantaran barang, pergudangan, pengedaran dan pembrokeran kastam. Sebagai sebuah syarikat yang mantap dan bersepadu, mereka memiliki pengalaman bertahun-tahun memenuhi keperluan logistik adegan tempatan dan antarabangsa. Mereka memberi perkhidmatan kepada pelanggan dalam semua sektor industri dengan menyediakan semua bentuk perkhidmatan pengangkutan fizikal dan perundingan peringkat tinggi dalam semua aspek peraturan perdagangan juga.

Syarikat itu mampu menguruskan kedua-dua penghantaran biasa dan logistik kompleks yang terlibat dalam penghantaran barangan yang sangat khusus dari kilang pengeksport ke lokasi yang ditentukan pelanggan di mana-mana di Malaysia atau di seluruh dunia. Ini juga termasuk pelepasan kastam, penghantaran fizikal dan penyediaan kos pendaratan yang tepat.

Ketiga-tiga syarikat diatas ini sering menjadi pilihan oleh para pemborong barangan dapur dari China disebabkan servis penghantaran yang cepat, mudah dan harga yang berpatutan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *